Informatie

MHM2.smalerl Hier kunt u algemene informatie vinden over het hotel en haar voorzieningen.   Het MotorHotelMeddo treft u in het kerkdorpje Meddo, vlakbij de Duitse grens, verscholen in het groen. Behorend tot de gemeente Winterswijk. Neemt u rustig een kijkje naar een aantal foto’s gemaakt in en om ons hotel voor een kleine sfeer impressie.

Motor Hotel Meddo is een goed onderkomen voor iedere motorrijder, fietser en wandelaar die wil genieten van de mooie Achterhoek en daarna wil ontspannen in een huiselijke sfeer.

Ons hotel heeft meerdere hotelkamers: een zespersoons kamer, een vierpersoonskamer en tien tweepersoonskamers. Tevens kunt u onze slaapzaal reserveren voor maximaal 20 personen. In ons restaurant verzorgen wij het ontbijt, maar ook het diner. Er is iedere dag een leuk dagmenu, maar u kunt ook zelf van de kaart kiezen. We serveren koffie met gebak, lunch en diner. Het tuinterras is een uitstekende plek om met mooi weer te genieten van een hapje of drankje. Hier kunnen we ook heerlijk barbequen (op iedere zaterdagavond in de zomermaanden) en steken we ’s avonds gezellig het kampvuur aan. Het café met biljart, poolbiljart, tafelvoetbal en een dartbord is een gezellig onderkomen om samen ’s avonds bij te praten en lol te maken Voor uw motor of fiets is er een grote garage en carport om uw (motor)fiets te stallen. Ons terrein is volledig omgeven door een hek, welke iedere avond afgesloten word. Om op uw en onze spullen te passen is ons hotel voorzien van camerabewaking. Mocht u pech krijgen onderweg, kunt u ons ook bellen voor pechhulp, wij halen u en uw motor op en u kunt hier in de garage kleine reparaties uitvoeren. In de regio zijn diverse motorroutes bewegwijzerd met borden zoals de Hamelandroute (245 km), de Slingeroute (100 km) en de Kastelenroute. Een aantal motorroutes zijn van onze site te downloaden om op uw navigatie te uploaden. Bij de receptie zijn ook diverse fiets- en wandelroutes verkrijgbaar. Tussenstop Organiseert u een fiets- of motortocht? Denk dan aan ons als startpunt of tussenstop. Koffie met gebak, lunch, buffet of alleen een drankje, daarvoor staan wij graag voor u klaar. Voor een goed verzorgde vergadering (inclusief of exclusief overnachting) kunt u ook bij ons terecht. De serrezaal is voorzien van alle materialen  voor een vergadering of bespreking zoals een flipover en projectiescherm. Voor vergaderingen met meer dan 20 personen kunt u in onze grote zaal terecht. Vergaderarrangementen vindt u onder het tabblad vergaderarrangementen. Heeft u iets te vieren? Daar weten wij wel raad mee. U kunt bij ons terecht voor grote feesten, maar ook voor kleine visites, met of zonder eten. Grote feesten in onze grote zaal kunt u lekker feesten met of zonder bediening. Uw buffet kunnen wij verzorgen, maar dit mag u ook laten cateren. Kleine feesten Als uw groep niet zo groot is, maar u wil het wel lekker buitenshuis vieren, dan gaat u lekker in onze serre, restaurant of cafe zitten. Of u nu met 10 of met 100 personen iets te vieren hebt, wij verzorgen het voor u van top tot teen. Wij hopen u eens te mogen verwelkomen bij ons in het hotel. Wilt u reserveren, neem dan telefonisch contact met ons op via 0543-522564. Telefonisch reserveren gaat sneller en u krijgt van ons per mail een bevestiging van uw reservering. Volg ons ook op Twitter of like us op Facebook. Klik op onderstaande buttons om direct naar de pagina’s toe te gaan.

 

Uw Gastheer : Steffan                                                  Uw Gastvrouw: Yvonne

Foto0268                             yvonne1-233x300